Mürdüm Erikli Kuzu İncik
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mürdüm Erikli Kuzu İncik Tarifi İçin

Malzemeler

Mürdüm Erikli Kuzu İncik

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yoğurt, hardal, bal ve zeytinyağını iyice çırpın. İncikleri bu sosta bir gece dinlendirin. Ertesi gün üzerine 2 portakalın suyunu ekleyip önceden ısıtılmış 170 derece fırında 1 saat pişirin. Sosu süzüp incikleri servis tabağına alın. Sosa küp doğradığınızmürdüm eriklerini ekleyip kaynatın. İnciklerin üzerine veya yanına gezdirip servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Keskin Tava
Güveçte Orman Kebabı
Izgara Ciğer
Ayvalı Kuzu Güveç
Etli Soğan Yahnisi
Paidakia