SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Güncelleme tarihi:
24 Mart 2021
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et Tarifi İçin
Malzemeler
500 gr ıspanak
6-7 roka yaprağı
2 taze soğan sapı
4 dilim biftek
4 dilim burger peyniri
1 çay bardağı sıvıyağ
1 kahve fincanı sıcak su
Tuz
Karabiber
Ispanaklı Ve Peynirli Rulo Et
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Ispanağı temizleyip doğrayın. Teflon tavada 1 kaşık sıvı yağla hafifçe kavurup ateşten alın.
Taze soğan ve roka yapraklarını ince ince doğrayıp ıspanağa ilave edin ve harmanlayın.
Biftek dilimlerini et dövücü ile inceltip üzerine tuz ve karabiber serpin.
Peynir dilimlerini etlerin üzerine yerleştirip ıspanaklı karışımın yarısını paylaştırın. Etleri rulo şeklinde sarıp açılmamaları için mutfak ipiyle bağlayın.
Kalan sıvıyağı tavada kızdırıp rulo etleri sık sık çevirerek kızartın. Etleri fırın kalıbına alıp 1 kahve fincanı sıcak suyu ilave edin.
Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 20 dakika pişirin.
Kalan ıspanaklı karışımı servis tabaklarına paylaştırıp üzerine rulo etleri sosuyla birlikte alın. Sıcak olarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Et Tarifleri
Ispanaklı Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Benzer Tarifler
Harbiye kebabı
Ciğer şarmula
Güveç kapama
Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner