Ispanak Yatağında Kuzu Kafesi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanak Yatağında Kuzu Kafesi Tarifi İçin

Malzemeler

Ispanak Yatağında Kuzu Kafesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tuz, karabiber, hardal, taze baharatlar ve 2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı ile pirzolaları iyice harmanlayın.
  2. Bir gün marine olması için bu şekilde üzerini kapatıp buzdolabında bekletin. Ispanak yapraklarını orta boy bir tencerede tuzlu suyla haşlayıp soğuk sudan geçirin ve suyunu iyice sıkın.
  3. Kalan ayçiçeği yağını tavaya alın. İnce doğranmış soğan, sarımsak, tuz, karabiber ve renkli biberleri soteleyin.
  4. Kremayı ilave edip ıspanaklarla iyice harmanlayın. Marine olan pirzolaları kızgın tavada arkalı önlü kızartın.
  5. 150 dereceye ayarlı fırında 15 dakika daha pişirin ve ıspanakla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Fırın Yemekleri Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Sebze Tarifleri Ispanaklı Tarifler

Benzer Tarifler

Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner
Beş kardeş yahnisi
Steak Diane
Çayır Kebabı