Avrupa ve Amerika'da sık sık tüketilen kuzu fileto, en lezzetli et yemekleri arasında yer alır. Özellikle İngiliz mutfağında yer verilen fıstıklı kuzu fileto tarifi, detaylı anlatımı ile sizinle..
Kuzu filetoları her iki tarafıda pembeleşinceye kadar tavada ayçiçeği yağı ile kızartın. Her tarafına hardal sürüp toz antepfıstığı ve galeta ununa bulayın.
Kuzu filetoları fırın tepsisine yerleştirin ve 160 derece fırında 6-7 dakika pişirin.
Kereviz ve pancarları soyup ince doğrayın ve ayçiçeği yağında kızartın. Sos için, kekik ve sarımsağı ince doğrayıp, tuz, karabiber ve zeytinyağıyla karıştırın.
Kızarmış kereviz ve pancarları servis tabağına dizin. Pişmiş filetoları sebzelerin üzerine yerleştirin.
Mevsim yeşillikleri ve baharatlarla tatlandırıp, kekik ve sarımsaklı sosu üzerine gezdirip servis yapın.