Kuzu budunu satın alırken ayak tarafından kemiğini kestirin. Kalça kısmındaki içeriye uzanan kemiği çıkarttırın. Etin her tarafına bıçağın ucunu aralıklarla batırarak delikler oluşturun. Sarımsakları soyup bıçak batırdığınız yerlere birer diş sarımsak yerleştirin. Tuz, karabiber, kekik ve zeytinyağını karıştırıp etin her tarafını bu karışımla ovun.
Patatesleri ve soğanları soyup ikiye kesin. Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın. Eti fırın tepsisine alıp patates ve soğanları etrafına yerleştirin. Üzerini alüminyum folyo ya da yağlı kâğıtla kapatıp 30 dakika pişirin. Kâğıdı üzerinden alıp et kızarıncaya kadar 15 dakika daha pişirin ve fırını kapatıp 5 dakika fırının içinde bekletin.
Tepsiyi fırından alın. Eti büyük servis tabağına geçirin. Etrafına patatesleri yerleştirin. Tepside kalan suyu ve pişmiş soğanları blenderden geçirip püre haline getirin ve 10 dakika kadar kaynatın.
Eti dilimleyerek servis tabaklarına alın. Üzerine sos gezdirerek sıcak servis yapın.