Ciğer Şarmula
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Yazı ve Fotoğraflar: Ayfer Yavi

Ciğer Şarmula Tarifi İçin

Malzemeler

Ciğer Şarmula

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Zeytinyağını kızdırıp ciğerleri alt-üst ederek pişirin. Tuzlayın. 
  2. Ciğerleri alıp kalan zeytinyağında sarımsak, şeker, sirke ve Arnavut biberini 2-3 dakika pişirip ciğerlerin üzerine dökün. 
  3. Sıcak olarak soğanlı patates ile beraber servis edin.

Tarif Kategorileri

Davet Yemekleri Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri