Ciğer Şarmula
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Yazı ve Fotoğraflar: Ayfer Yavi

Ciğer Şarmula Tarifi İçin

Malzemeler

Ciğer Şarmula

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Zeytinyağını kızdırıp ciğerleri alt-üst ederek pişirin. Tuzlayın. 
  2. Ciğerleri alıp kalan zeytinyağında sarımsak, şeker, sirke ve Arnavut biberini 2-3 dakika pişirip ciğerlerin üzerine dökün. 
  3. Sıcak olarak soğanlı patates ile beraber servis edin.

Tarif Kategorileri

Davet Yemekleri Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Harbiye kebabı
Güveç kapama
Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner
Beş kardeş yahnisi