SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Ayvalı Dana Etli Kavurma
Ayvalı Dana Etli Kavurma
Güncelleme tarihi:
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Ayvalı Dana Etli Kavurma Tarifi İçin
Malzemeler
600 gr dana kuşbaşı
3 sivri biber
12 arpacık soğan
1 sarı biber
1 kırmızı biber
100 gr mantar
1 ayva
50 gr tereyağı
1 çay bardağı ayçiçeği yağı
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz
Karabiber
Ayvalı Dana Etli Kavurma
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın. Soğanların kabuklarını soyun. Biberleri ve mantarları doğrayın.
Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin.
Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberide ilave edip bir kaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın.
Afiyet olsun
Tarif Kategorileri
Et Tarifleri
Akşam Yemeği
Benzer Tarifler
Ciğer şarmula
Güveç kapama
Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner
Beş kardeş yahnisi