Şeftalili Ve Somonlu Levrek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Şeftalili Ve Somonlu Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Şeftalili Ve Somonlu Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Sos için gerekli tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırın. Geniş bir kaba levrek, somon, şeftali dilimleri, çekirdeklerini çıkarıp ikiye böldüğünüz vişneleri, jülyen doğranmış biber ve ikiye böldüğünüz kiraz domatesleri alın. Tuz, karabiber, ince kıyılmış sarımsak ve sosu koyu kıvama gelinceye kadar karıştırıp 10 dakika dolapta bekletin. 10 dakika sonra tabağa yerleştirip nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Levrek Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut