Şaraplı Balık
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Şaraplı Balık Tarifi İçin

Malzemeler

Şaraplı Balık

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Filetoyu fırın kabına yerleştirin. Şarabı üzerine gezdirin. Tuz ve karabiber serpiştirip fırında 20-25 dakika pişirin.
  2. Filetoları fırından çıkarın ve servis tabağına yerleştirin. Yeşillikleri ince kıyıp filetoların üzerine serpiştirin. Kırmızı soğan dilimleriyle birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut