SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Otlu Ve Susamlı Levrek
Otlu Ve Susamlı Levrek
Güncelleme tarihi:
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Ve Susamlı Levrek Tarifi İçin
Malzemeler
Malzemeler
1 demet pazı
Yarım soğan
1 orta boy levrek
50 gr tereyağı
50 gr kaşar peyniri
50 gr susam
Tuz
Karabiber
1 yumurta
Un
Kızartmak için
Ayçiçeği yağı
Otlu Ve Susamlı Levrek
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Levreği temizleyip dörde bölün. Pazıyı yıkayıp ufak doğrayın.
Bir tavada tereyağı ile ufak doğranmış soğanı kavurun. Pazıları ilave edip soteleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Pazı harcını güvece alın.
Levrek etini şerit şeklinde doğrayın. Önce un, çırpılmış yumurta sonra susama batırın.
Ayçiçeği yağında kızartın. Güveçteki yemeğin üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpin.
Fırında kızarıncaya kadar pişirin. Pane levrekleri yemeğin üzerine alıp servis yapın.
Tarif Kategorileri
Kızartma Tarifleri
Balık Yemekleri
Fırın Yemekleri
Levrek Tarifleri
Akşam Yemeği
Benzer Tarifler
Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut