Limonlu Ve Soğanlı Çipura
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Limonlu Ve Soğanlı Çipura Tarifi İçin

Malzemeler

Limonlu Ve Soğanlı Çipura

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Çipurayı temizleyip içini dışını yağlayın ve tuzlayın. İçine halka kesilmiş soğan dilimlerini yerleştirin. Üzerine defne yaprakları, tane karabiberler ve limon dilimlerini yerleştirin. Fırın kabına yağlı kağıt serin ve balığı yerleştirin. 200 derece fırında pişirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Balık Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut