Yumurta, süt ve zeytinyağını bir kabın içinde karıştırın. Unu ve diğer malzemeleri ilave edin ve çırpma teliyle çırpın. Buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
Dinlenen krep hamurundan ısınmış ve hafif yağlanmış tavaya birer kepçe alarak yayın. Her iki yüzünü de pişirin.
Bir sos tenceresine tereyağını eritin ve unu kokusu çıkana kadar hafif kavurun. Çırpma teliyle çırparak sütü ilave edin. Baharatları da ekleyip karıştırarak kıvam alana kadar pişirin. Kıvamına gelince ocaktan alın ve dinlendirin.
Tereyağını eritip ince doğranmış soğanları ve sarımsakları soteleyin. Kıymayı ilave edin ve suyunu salıp geri çekinceye kadar pişirin.
Tuz, karabiber, domates salçası ve domates rendesini ilave edip birkaç dakika daha pişirip ocaktan alın.
Isıya dayanıklı cam kabın tabanına 2-3 kaşık beşamel sos yayın. Krepleri kaba uygun şekilde kesin ve beşamel sosun üzerine krepi yerleştirin.
Hazırladığınız kıymalı harçtan bir miktar krepin üzerine yayın ve üzerine bir miktar beşamel sos ilave edip diğer bir kreple üzerini kapatın.
Kıymalı harç ve sosunuz bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. En son koyduğunuz krepin üzerine beşamel sos ve kaşar peynirini ilave edin. Peynirler eriyene kadar pişirin. Sıcak servis edin.