Kerevizlerin kabuklarını soyup iri doğrayarak haşlayın. Kereviz ve kuru fasulyeleri mutfak robotuna alıp püre haline getirin. Tereyağını tencereye alıp eritin. Ufak doğranmış bir sarımsağı ekleyip soteleyin. Püreyi ilave edip karıştırın. Taze fasulyeleri kaynayan suya atıp yumuşayıncaya kadar pişirin. Kevgirle sudan çıkartıp buzlu su dolu bir kabın içerisine alın. Soğanı yemeklik doğrayıp 3 yemek kaşığı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Taze fasulyelerin suyunu süzerek ekleyin ve birkaç dakika soteleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Sarımsağı rendeleyip kalan zeytinyağında soteleyin. Karidesleri ekleyip yüksek ateşte pişirin. Tuz ve kırmızı toz biberi ekleyip karıştırın. Servis tabağına önce püreyi yayın. Üzerine taze fasulyeleri yerleştirin. En üste karidesleri dizip, karabiber serperek servis yapın.