Karadeniz Buğulama
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karadeniz Buğulama Tarifi İçin

Malzemeler

Karadeniz Buğulama

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Biberleri doğrayıp tereyağında soteleyin. Domatesi doğrayıp ilave edin. Sarımsakları ekleyip kılçıkları temizlenmiş balıkları ilave edin. Saca alıp her iki tarafına birer parça tereyağı ilave edin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ocakta pişirin. Üzerini maydanoz yaprakları ve defne yaprakları ile süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Büyük balık yerine nefis hamsi buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri Farklı Et Yemekleri Karadeniz Mutfağı Yemekleri Et Tarifleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut