Kağıtta Ceviz Soslu Barbun
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kağıtta Ceviz Soslu Barbun Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Cevizli sos için

Servis için

Kağıtta Ceviz Soslu Barbun

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Balıkları yağlı kağıt serili bir fırın kabına yerleştirin. Rendelediğiniz soğan ve domatesleri geniş bir kaba alın. Limon suyu, zeytinyağı, maydanoz ve defne yapraklarını ilave edip karıştırın.
  2. Domatesli sosu balıkların üzerine gezdirin. Üzerini yağlı kağıt ile kapatın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 dakika pişirin.
  3. Cevizli sos için, beyaz peynir, ceviz, yumurta sarısı, nar ekşisi, krema, ezdiğiniz sarımsaklar, hardal ve sirkeyi geniş bir kaseye alın.
  4. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirin. Balıkları yanında cevizli sos ve roka yaprakları ile sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sos Tarifleri Balık Yemekleri Fırın Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut
Izgara lüfer
Goan fish curry
Buharda çipura