Soslu Enginar
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Soslu Enginar Tarifi İçin

Malzemeler

Soslu Enginar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Enginarı yıkayıp kabuklarıyla birlikte limonlu suda haşlayın.

Yoğurt, mayonez, limon suyu ve zeytinyağını çırpın. İçine sarımsak rendeleyin. Dereotu, tuz ve beyaz biberi ekleyip karıştırın ve enginar ile birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sos Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Yoğurtlu Tarifler Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Aioli sos
Sambal sosu
Marinara sos
Tamarindo Sosu
Habanero sosu
Adobo sosu