Keçi Peynirli Bal Kabağı Ve Roka Sos
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Keçi Peynirli Bal Kabağı Ve Roka Sos Tarifi İçin

Malzemeler

Keçi Peynirli Bal Kabağı Ve Roka Sos

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sos için roka yaprakları, zeytinyağı, su, sarımsak ve 1-2 tutam tuzu pürüzsüz bir kıvam alana dek mutfak robotundan geçirin ve tuzunu ayarlayıp buzdolabına kaldırın. Keçi büş peynirini krema ile ezerek koyu kıvamlı bir krem peynir hazırlayın. Kullandığınız peynire göre krema oranı değişkenlik gösterebilir. Bir tavaya 1 parmak kızartma yağı koyup ısıtın. Sıcak yağda, bal kabaklarını 4-5 dakika, renkleninceye dek pişirin. Fazla yağlarını bırakmaları için kağıt havlu üzerine aktarın. Tuz ve biber serpin. Kızartmak yerine, dilerseniz az yağlanmış bal kabaklarını 200 derece fırında, 15-20 dakika pişirebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Atıştırmalık Peynirli Tarifler Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Sos Tarifleri

Benzer Tarifler

Aioli sos
Sambal sosu
Marinara sos
Tamarindo Sosu
Habanero sosu
Adobo sosu