Fırında Pırasalı Levrek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fırında Pırasalı Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Pırasalı Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pırasayı temizleyip incecik dilimleyin. Dereotunu yıkayıp kıyın. Yarım limonu ince ince dilimleyin. 
  2. Balık filetoları fırın kalıbına yerleştirin. Üzerine limon dilimlerini dizip pırasaları ekleyin.
  3. Zeytinyağı, su, limon suyu, tuz, anason ve karabiberi ilave edip üzerini alüminyum kağıtla kaplayın. 
  4. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin. Kalıbı fırından alıp limon dilimlerini çıkarın ve üzerine kıyılmış dereotu serpip servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Fırın Yemekleri Levrek Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Pırasalı Tarifler Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Aioli sos
Sambal sosu
Marinara sos
Tamarindo Sosu
Habanero sosu
Adobo sosu