Cevizli Tarator
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Cevizli Tarator Tarifi İçin

Malzemeler

Cevizli Tarator

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Cevizleri mutfak robotunda iri çekin. Ekmek içini mutfak robotunda çekip su ile nemlendirerek suyunu süzdürün.
  2. Sarımsakları ince kıyın. Salça, ekmek içi, ceviz ve sarımsağı bir kapta karıştırın.
  3. Baharatlar, zeytinyağı ve limon suyunu ilave edip iyice karıştırın. Servis tabağına alıp servis yapın.
  Püf Noktası

Cevizli taratoru biber salçası ile hazırlayabilir, cam kavanozda ve buzdolabında 15 gün saklayabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Meze Tarifleri Öğle Yemeği Kuruyemişli Tarifler Sos Tarifleri

Benzer Tarifler

Aioli sos
Sambal sosu
Marinara sos
Tamarindo Sosu
Habanero sosu
Adobo sosu