Anasonlu Ve Otlu Mayonez
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Anasonlu Ve Otlu Mayonez Tarifi İçin

Malzemeler

Anasonlu Ve Otlu Mayonez

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sirkeyi, yumurta sarısını, katı kıvamda haşlanmış yumurtayı ve hardalı blenderda ezin. Fesleğen yapraklarını, tuzu, karabiberi, şekeri ve anason tohumunu ekleyin. 10 saniye daha öğütün.
  2. Azar azar zeytinyağı ekleyerek yoğun kıvamda bir sos elde edene kadar karıştırmaya devam edin. En son yoğurdu ekleyin. Birkaç saniye sonra mayoneziniz hazır. Mayonezi ızgara köfte veya patates kızartmasının yanında servis yapabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Sos Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Aioli sos
Sambal sosu
Marinara sos
Tamarindo Sosu
Habanero sosu
Adobo sosu