Toscana Çorbası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Toscana Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Toscana Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Çemensiz pastırmayı küçük kare şeklinde doğrayın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp rengi dönünceye kadar pişirin. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. Dana sosisi küp doğrayıp aynı tavaya alın ve rengi dönünceye kadar pişirin. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. 
  2. Soğanı küp doğrayın. Yemeklik doğradığınız soğan ve ezdiğiniz sarımsağı zeytinyağında soteleyin. Tavuk suyunu ilave edip kaynamaya bırakın. Küp doğradığınız patatesleri de tencereye ekleyin. 10-15 dakika pişirin. 
  3. Küp doğradığınız dana sosis ve ince doğradığınız lahanayı ekleyin. Kremayı ekleyip karıştırın ve ocağı kapatıp 2 dakika dinlendirin. Üzerini çemensiz pastırma ile süsleyin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Yöresel Tarifler Etli Çorba Tarifleri Çorba Tarifleri

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası