Tavuklu Pancar Çorbası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuklu Pancar Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Tavuklu Pancar Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine suyu ilave edin. Orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin.

Pancarları soyup küp küp doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyip diri kıvamda pişirin. Yıldız şehriye ve tuzu ilave edin. Pancar ve şehriyeler yumuşayınca ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak servis yapın.

Afiyet olsun.

Etsiz versiyonu için, pancar çorbası tarifine göz atmayı unutmayın!

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Davet Yemekleri Bayram Yemekleri Tavuk Yemekleri Etli Çorba Tarifleri Çorba Tarifleri Özel Günler Sebzeli Çorbalar

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası