Isırgan Otlu Çorba
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Isırgan Otlu Çorba Tarifi İçin

Malzemeler

Isırgan Otlu Çorba

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanı yemeklik doğrayıp tereyağı ile tencereye alın ve kısık ateşte pembeleşinceye kadar kavurun. Sebze suyunu ve yıkanmış ısırgan otunu ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Tencereyi ocaktan alın ve karışımı blender’da pürüzsüz hale getirin. Tencereyi tekrar ocağa alarak çorbayı kaynatın. Süt ve unu bir kasede çırpıp çorbaya ekleyin ve 5 dakika daha kaynatın. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Çorbayı kaselere paylaştırıp üzerine krema gezdirerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Çorba Tarifleri Sebzeli Çorbalar Yöresel Tarifler Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası