Çelebi Çorbası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çelebi Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Çelebi Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk etini küçük küpler halinde doğrayıp tencereye alın.
  2. 6 bardak su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  3. Bezelyeyi süzüp tencereye ekleyin. 15 dakika kadar pişirin.
  4. Çorbaya tuz ve karabiber ekleyip bir taşım daha kaynatın. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun. 


Püf Nokta: 

  1. Kapağı kapalı pişirirseniz tavuklar daha hızlı haşlanacaktır. 

Tarif Kategorileri

Etli Çorba Tarifleri Çorba Tarifleri Yöresel Tarifler Akşam Yemeği Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası