Buğdaylı Ispanak Çorbası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Buğdaylı Ispanak Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Buğdaylı Ispanak Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Ezdiğiniz sarımsağı zeytinyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Küp doğradığınız kabağı ilave edip kabaklar hafif yumuşayıncaya kadar sotelemeye devam edin. Haşlanmış buğday ve tavuk suyunu ilave edip kaynatın. Çorba kaynamaya başlayınca ince kıydığınız ıspanak, fesleğen, tuz ve karabiberi ilave edip kısık ateşte pişirin. Tüm sebzeler tamamen yumuşadığında kremayı ilave edin. Bir taşım daha kaynatıp ocaktan alın. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirin. Üzerini ince kıyılmış fesleğen ve susam ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çorba Tarifleri Sebzeli Çorbalar Diyet Yemekleri Bakliyat Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası