Keki hazırlamak için margarini eritip ılıtın. Şeker ve yumurtaları mikserle köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
Margarin, elenmiş un, kakao, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpmaya devam edin.
Kek harcını yağlanmış yuvarlak kelepçeli kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 25-30 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
Krema için süt, yumurta, un ve şekeri sos tenceresinde muhallebi kıvamına gelinceye kadar sürekli karıştırarak pişirin.
Çırpılmış labne peyniri ve vanilyayı ekleyip bir taşım daha pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Keki ıslatmak için sütü ısıtıp kakaoyu ekleyin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın.
Portakal sosu için portakal suyu, pudra şeker ve nişastayı sos tenceresinde koyu bir sos kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ilınmaya bırakın.
Kek soğuduktan sonra enine ikiye kesin. Keklerden birini sütle ıslatıp servis tabağına alın.
Üzerine kremanın üçte birini yayıp diğer keki üstüne kapatın. Kalan kakaolu sütle keki ıslatın.
Artan kremayı kekin her tarafını kaplayacak şekilde spatula yardımıyla üzerine sürün. Portakallı sosu üzerine gezdirerek dökün.
Çekilmiş antep fıstığı ve badem içi ile süsleyin. Buzdolabında 2-3 saat bekletin. Dilimleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.