Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma

Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma için

Malzemeler

  • 400 g konserve Hindistan cevizi sütü (Minimum %20 yağlı)
  • 100-140 g agave şurubu veya bal
  • 1 yemek kaşığı limon veya misket limonu suyu
  • 2 avokado
  • Bir tutam tuz (İsteğe bağlı)
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma

Nasıl Yapılır

Avokadolu Hindistan cevizli dondurma için malzemeleriniz hazırsa başlayalım.

  1. Bütün malzemeleri mikserden veya blender’dan geçirin. Dondurma kalıplarına dökün. Tamamıyla sertleşene dek buzlukta bekletin. Dilerseniz bu karışımları dondurma kalıplarına dökmek yerine 20 cm’lik kare bir silikon kalıpta dondurabilir, ardından 3 cm’lik küpler kesip, buz kıran bir mutfak robotunda çekerek anında dondurma hazırlayabilirsiniz.

Dilerseniz, cevizli dondurma tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo