- Erişteyi haşlayıp suyunu süzün. Tereyağını bir tencereye alıp eritin. Yemeklik doğradığınız soğanları ekleyip kavurun.
- Ispanakları ayıklayıp yıkayın. İri parçalar halinde doğrayıp soğana ilave edin. İnce doğradığınız sosisler, ezdiğiniz sarımsak ve tuzu ekleyip karıştırın.
- Erişteyi yağlanmış bir fırın kabına alın. Üzerine ıspanak ve rendelenmiş kaşar peynirin yarısını ekleyip karıştırın.
- Bir kasede çırptığınız yumurta ve yoğurt karışımını döküp kalan kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Dilerseniz, ev yapımı erişte tarifine göz atabilir, hazırladığınız erişteleri farklı tariflerde kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.