Trabzon çikolatası
Bol malzemeli salata tarifleri arasında ilk akla gelenlerden. Su ve sütü tencerede birlikte kaynatın. Karnabaharları ekleyip haşlayın. Dişe gelecek şekilde haşladıktan sonra ocaktan alıp suyunu süzün.
Taze soğanları ince doğrayın. Peynirleri küp doğrayın. Salata kasesine karnabaharları, peyniri, taze soğanı, domatesleri aktarıp karıştırın. Üzerine ceviz içi ve ince kıydığınız maydanozu ekleyin.
Salata sosu için zeytinyağı, limonun suyu, tuz ve karabiberi iyice karıştırın. Salatanın üzerine gezdirin. Buzdolabında yaklaşık 15-20 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
Metabolizmayı hızlandıran pratik karnabahar salatası tarifine buradan ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.