Ekmekleri ızgarada pişirin. Kabağı verev şekilde dilimleyip üzerine zeytinyağı sürün ve ısıtılmış döküm tavada önlü arkalı pişirin, tuz ve karabiber serpiştirin. Salatalığın kabuğunu soyup dilimleyin. Soğanı 2-3 cm uzunluğunda verev doğrayın. Bıldırcın yumurtalarını 2 dakika haşlayın. Zeytinleri ufak doğrayıp bir kaseye alın. Rendelenmiş sarımsak, tuz, 5 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip karıştırın. Kalan zeytinyağının yarısını ekmeklerin üzerine gezdirin. Dört füme dili ekmeklerin üzerine yerleştirin. Kalanları ortadan ikiye keserek sandviçlere paylaştırın. Üzerine dilimlenmiş salatalık, ızgara edilmiş kabakları, taze soğanları ve zeytin karışımını ekleyin. Bıldırcın yumurtalarının kabuklarını soyup ortadan ikiye kesin ve ekmeklerin üzerine yerleştirin. Maydanoz, tuz, karabiber serpiştirin. Üzerine zeytinyağı gezdirip servis yapın.
Teşekkür ederiz.