Bir karıştırma kabına un, kakao, kahve ve tuzu eleyin.
İki ayrı kaseye yumurtaların sarılarını ve aklarını ayırın. Yumurta aklarına toz şekeri yavaş yavaş ekleyerek katı köpük kıvamı alana dek, 4-5 dakika boyunca mikserle çırpın.
Yumurta sarılarına ise eritilmiş ve ilk sıcaklığı gitmiş bitter çikolatayı ekleyip karıştırın. Ardından bu karışımı köpük kıvamındaki yumurta aklarına ilave edip tahta kaşıkla, sanki katlar gibi alttan üste doğru yavaş yavaş karıştırın. Son olarak bu harca unlu karışımı ekleyin ve aynı şekilde iyice karışana dek karıştırın.
Hazır olan kek harcı, yağlı kağıt serilmiş 20 cm büyüklüğündeki kelepçeli kek kalıbına aktarın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Pişen keki bir soğutma teline alın. İyice soğuyunca 3 eşit kata ayırın ve her bir katı kahve ile hafifçe ıslatın.
Ganaj için krema ve çikolatayı benmari usulü eritip karıştırın. Karışım oda sıcaklığına gelince içine köpürtülmüş krem şantiyi ekleyip mikserle çırpın. Buzdolabında 30 dakika kadar bekletip 3 eşit kata ayrılmış pandispanyanın ara katlarına sürün. Üzerine muz ve çikolata parçacıkları ilave edip katları üst üste yerleştirin. Kalan kremayı pastanın dış yüzeyine de sürün. Pastanın üzerini hazırladığınız ganaj ile kaplayın ve istediğiniz şekilde süsleyerek servis yapın.
Teşekkür ederiz.