Tuzlu Biscotti

Tuzlu Biscotti
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Tuzlu Biscotti için

Malzemeler

  • 1 + 3/4 su bardağı un
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 1/4 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı anason
  • 2 yumurta
  • 3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı

Üzeri için

  • 1 yumurta sarısı
  • Tane karabiber
  • Deniz tuzu
Tuzlu Biscotti

Nasıl Yapılır

Fırını 175 dereceye ayarlayın. Un, tuz, karabiber, kabartma tozu ve anasonu mutfak robotunda karıştırın. Eritip ılındırdığınız yağa iki yumurtayı ekleyip çatalla hafif çırpın ve unlu karışıma ekleyip karıştırmaya devam edin. Hamuru yoğurma kabına alıp birkaç dakika yoğurun. İki parçaya ayırdığınız hamuru rulo haline getirip yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. 30 dakika pişirin. Ilınan bisküvileri ince dilimleyip fırın ızgarasına dizin. 125 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika kadar pişirin (kuruyuncaya kadar). Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo