Zeytinleri küçük parçalar şeklinde kesin. Soğanların kabuğunu soyup kıyın. Zeytinyağını tavaya alıp soğan ve kıymayı kavurun. Pul biber, kimyon, tuz ve karabiber, küçük kesilmiş taze soğan ve sarımsakları da ekleyerek kavurmaya devam edin. Cevizleri ilave edin. Biber salçasıyla birlikte kıyılmış maydanoz ve nar ekşisini de katarak harcı pişirin. Hamuru için gereken tüm malzemeyi karıştırın. Ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun ve gerekirse un ilave edin. Hamuru limon büyüklüğünde bezelere ayırın. Yuvarlak açıp içlerine harçtan paylaştırıp yarım ay şeklinde kapatın. Tepsiye dizip önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.