Kıymayı tavaya alıp kısık ateşte kavurun. Kıyılmış soğanı ve dolmalık fıstıkları ekleyip birkaç dakika daha kavurmaya devam edin. Kuş üzümlerini, tuzu, karabiberi, tarçını ve kıyılmış maydanozu ekleyip birkaç dakika daha kavurduktan sonra tavayı ocaktan alın. Ateşe dayanıklı büyük bir tasın içine tereyağı sürün. Yufkalardan bir tanesinin üzerine tereyağı sürüp kenarları dışarı taşacak şekilde tasın içine yerleştirin. Diğer yufkayı da üzerine yerleştirin. Hazırladığınız iç harcı tasın içine doldurun. Kenarlardan sarkan yufkaları iç harcın üzerine doğru kapatın. Tası bir tepsi üzerine ters çevirin. Tepsiyi kısık ateş üzerine yerleştirin. Yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Tası böreğin üzerinden alın. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.