Yer elması, kereviz ve patatesi soyup küp küp doğrayın, yerelması ve kerevizi limonlu suda bekletin.
Sebzeleri tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün. Ispanağı temizleyip iri iri doğrayın.
Yumurta, yoğurt, kaşar peyniri, sıvıyağ, tuz ve karabiberi derin bir kapta karıştırın.
Ispanağı kaynar suda bekletip suyunu sıkın. Sebzeleri bir kaba alıp yumurtalı karışımı ekleyerek harmanlayın.
Unu hamur kabına alıp ortasını açın. 2 kaşık sıvıyağ, toz maya, tuz ve yarım bardak ılık suyu ekleyip karıştırın.
Gerekirse biraz daha ılık su ilave ederek kulak memesi kıvamında bir hamur yapın. Hamuru nemli bezle örtüp 5 dakika bekletin.
Hamurdan küçük bir parça koparıp açın. Kalan hamuru da açıp yağlanmış kalıba yayın.
Sebzeli karışımı ilave edip küçük hamuru üzerine kapatın. 200 derece ısıtılmış fırına verin. 10 dakika sonra ısıyı 180 dereceye indirip 10 dakika daha pişirin.
Teşekkür ederiz.