Süt, ayçiçek yağı, yumurta, su, tuz ve unu bir kaba alıp karıştırın ve yoğurun. Hamuru
24 bezeye ayırın. Her bezeyi kahve fincanı tabağı büyüklüğünde açın. Açtığınız
hamurların üzerine nişasta serperek 8 tanesini üst üste yerleştirin. 8 katlı üç parça
elde edin. Parçaların kenarlarını bastırarak yapıştırın. Her birini 30 santim genişliğinde
açın. Açtığınız hamurları ortadan ikiye kesin. Parçaların üzerine rendelenmiş beyaz
peynir serpin. Rulo şeklinde sarın. Bu ruloları bıçakla 2 parçaya bölün. Aynı işlemi
diğer hamurlar için de tekrarlayın. Börekleri yağlanmış tepsiye dizin. Tereyağını eritip
böreklerin üzerine gezdirerek dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana
kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.