En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13976 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1240 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2311 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4978 Tarif
Salata ve Meze
1233 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8617 Tarif
Yöresel
1969 Tarif
Popüler Tarifler
Pizza Sosu
Havuçlu Toplar
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Lagos Kavurma
Lagos Kavurma
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tadı unundan köfte
Lotus Cheesecake
Kara Gelin Pastası
Patatesli içli köfte
Tereyağlı konya gevreği
Misa rezy
Yağlamanın Yanına Ne Gider: 10 Tamamlayıcı Tarif
Dünyanın En İyi Sebze Yemekleri Açıklandı: Türkiye'den 5 Yemek Listede
Yılbaşı Filmleri: Yeni Yıl Temasıyla İçinizi Isıtacak En İyi 53 Film Önerisi
Asla Derin Dondurucuya Koymamanız Gereken 9 Besin
Peru Biberi (Karabiber Ağacı) Nedir, Nasıl Kullanılır?
Boğaz’da lezzet durakları
Lagos Kavurma için
Malzemeler
200 gr lagos fileto
Yarım soğan
2 diş sarımsak
Yarım kırmızı biber
Yarım sarı biber
Yarım yeşil biber
1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
Kırmızı pulbiber
Tuz
karabiber
Lagos Kavurma
Nasıl Yapılır
Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp bir tavada az miktarda ayçiçeği yağı ile soteleyin. Biberleri ayıklayın ve küp şeklinde doğrayıp ilave edin.
Balığı sotelenmiş sebzelere ekleyip tuz ve karabiberle tatlandırın. İsteğe göre acı pul biber serpiştirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Yöresel Tarifler
Balık Yemekleri
Diğer Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
23 Dakika
Tavada Lüfer
Selinhdr
Balık Yemekleri
70 Dakika
Arroz De Marisco
Selinhdr
Balık Yemekleri
60 Dakika
Cazuela De Mariscos
Selinhdr
Balık Yemekleri
60 Dakika
Jumbo Güveç
Balık Yemekleri
50 Dakika
Lipsoz Balığı
Balık Yemekleri
40 Dakika
Izgara Palamut
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.