En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13902 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2275 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4921 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8550 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
Tavuk Burger
Ali Nazik / Gaziantep
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Lagos Kavurma
Lagos Kavurma
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
20 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Rus Çöreği
Castagnole
Şehrazat Tatlısı
Kıymalı bazlama
Air fryer'da pişi
Trabzon çikolatası
Michelin Rehberi 2025 Seçkisi: Geri Sayım Başladı!
Keten Tohumunun Bilmeniz Gereken 7 Yan Etkisi
Nar Kabuğu Çayının Faydaları Nelerdir?
Labada Otu Nedir, Nasıl Kullanılır?
Burdur Yöresel Yemekleri: Burdur Mutfağından 12 Nefis Tarif
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Listede Türkiye'den 6 Tatlı Var
Lagos Kavurma için
Malzemeler
200 gr lagos fileto
Yarım soğan
2 diş sarımsak
Yarım kırmızı biber
Yarım sarı biber
Yarım yeşil biber
1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
Kırmızı pulbiber
Tuz
karabiber
Lagos Kavurma
Nasıl Yapılır
Soğan ve sarımsağı ufak doğrayıp bir tavada az miktarda ayçiçeği yağı ile soteleyin. Biberleri ayıklayın ve küp şeklinde doğrayıp ilave edin.
Balığı sotelenmiş sebzelere ekleyip tuz ve karabiberle tatlandırın. İsteğe göre acı pul biber serpiştirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Yöresel Tarifler
Balık Yemekleri
Diğer Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
55 Dakika
Goan Fish Curry
Selinhdr
Balık Yemekleri
30 Dakika
Buharda Çipura
Selinhdr
Balık Yemekleri
35 Dakika
Tahin Soslu Levrek
Selinhdr
Balık Yemekleri
40 Dakika
Fırında Çinekop
Selinhdr
Balık Yemekleri
60 Dakika
Fiskegrateng
Selinhdr
Balık Yemekleri
20 Dakika
Air Fryer'da Palamut
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.