Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz)

Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz)
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz) için

Malzemeler

  • 20 gr un
  • 1 adet muz
  • 10 gr galeta unu
  • 5 gr toz şeker
  • 5 gr tereyağı
  • 2 çorba kaşığı krema
  • 50 gr bitter çikolata
  • Tane kırmızı ve karabiber
Banna Asada (Fırında Çikolata Ve Farofa Soslu Muz)

Nasıl Yapılır

Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın.

Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın.

Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın.
Afiyet olsun.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo