Avokadonun kabuklarını soyup çekirdeğini çıkarın ve çatal yardımıyla iyice ezin. Kararmaması için 1-2 yemek kaşığı limon suyu ilave edip karıştırın.
Kırmızı soğanı olabildiğince küçük küpler halinde doğrayın. Üzerine tuz ekleyip karıştırın ve yumuşamaları için bir süre bekletin.
Diğer tarafta derin bir karıştırma kabının içinde ezilmiş avokado, ceviz içi, zeytin dilimleri, limon kabuğu rendesi ve sızma zeytinyağını karıştırın. Kalan limon suyunu ve doğradığınız soğanları da ekleyip, istediğiniz yoğunluğu elde edene kadar pişirdiğiniz makarnanın ılık suyundan azar azar ilave edin. Son olarak karabiberini ve tuzunu ayarlayarak pişirdiğiniz makarna ile karıştırarak servis yapın.
Teşekkür ederiz.