Radikayı ayıklayıp yıkayın ve kaynar suda 3 dakika haşlayıp süzün. Soğan ve sarımsakları ince ince kıyın.
Unu hamur yoğurma kabına alıp ortasını açın. Yumurta, tuz, limon suyu, sirke ve 2 kaşık zeytinyağını ekleyip yoğurun. Üzerini bezle örtüp 1 saat dinlendirin.
2 çorba kaşığı zeytinyağını tavada ısıtıp kıyılmış soğan ve sarımsakları pembeleştirin. Haşlanmış radika, tuz ve biberi ekleyerek kavurun.
Hamuru 12 eşit parçaya ayırıp avuç içinde yuvarlayın. Hamurları ince yufkalar halinde açın. Tuz ve 2 kaşık zeytinyağı eklenmiş kaynar suda haşlayıp soğuk suya batırıp çıkarın. Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın.
6 yufkayı üst üste yağlanmış tepsiye dizin, radikayı yayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ve lor peyiniri serpiştirip üzerine kalan 6 yufkayı üst üste yerleştirin. Tepsiyi fırına verip derecesini 160'a indirin. 45 dakika pişirip dilimleyerek sıcak veya ılık servis yapın.
Teşekkür ederiz.