Unu hamur yoğurma kabına alın. Margarini doğrayıp yumurta ve tuzla birlikte una ekleyin. Düzgün bir hamur elde edinceye kadar yoğurup üzerini nemli bezle örterek 30 dakika bekletin.
Dikdörtgen tart kalıbını yağlayıp hazırladığınız hamuru kalıbın dibine ve kenarına bastırarak yayın.
Hamurun üzerine yağlı kağıt veya folyo yayıp 1 avuç fasulye ile doldurun. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında hafif pembeleşinceye kadar yaklaşık 20 dakika pişirin.
Havucu temizleyip ince ince dilimleyin. Taze soğanların yeşil saplarını doğrayın. Sıvıyağı tavada kızdırıp havuç, taze soğan ve brokoliyi hafif kavurun. Biraz tuz serpip karıştırın.
Dil peynirini küp küp doğrayın. Tartı fırından çıkarıp fasulyelerle alüminyum folyoyu üzerinden alın.
Tartın üzerine dil peynirini yayın. Hazırladığınız sebzeleri peynirin üzerine dekoratif bir şekilde dizin.
Yumurta sarısı ile 1 kaşık sütü çırpıp tartın kenarına sürün. Böreğin üzerine karabiber serpip 190 dereceye ayarlı fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Dilimleyip sıcak olarak servis yapın.
Teşekkür ederiz.