Fırını 180 dereceye ayarlayın. Sütlü ve beyaz çikolatayı iri parçalar şeklinde doğrayıp geniş bir kaba alın. Bitter çikolatayı 2 cm’lik parçalar şeklinde doğrayın ve başka bir cam kaseye alın. 200 gr bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Ocaktan alıp tereyağı, vanilya esansı ve esmer şekeri ekleyip karıştırın. Unu azar azar ilave edip hafifçe karıştırın. Sütlü ve beyaz çikolatayı ekleyip yavaş hareketlerle karıştırmaya devam edin. Ortadan ikiye kırılmış fındık ve bademleri ekleyin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şekil vermeden yağlı kağıt konmuş fırın tepsisine dizin. Kalan bitter çikolata parçalarını hamurların üzerine paylaştırıp hafifçe batırın. Sıcak fırında 12 dakika pişirin. Bisküvileri fırın tepsisinde soğumaya bırakın. Servis yapın.
Teşekkür ederiz.