Kurabiye hamuru en iyi dondurucu sürprizidir. Kurabiye hamuru dondurmak dondurucuda bulunduracağınız en lezzetli ve pratik lezzetlerden biridir. Dondurulmuş sebze ve hazır pizza poşetlerinin altına bakın ve bir yığın unutulmuş kurabiye hamuru bulabilirsiniz. Hamuru dondurmak kolaydır, ancak dondurucu alanınızı en üst düzeye çıkarmak için, hamurunuzu dilimle ve pişirerek kurabiye yapmak için bir kütük haline getirin. Hamuru streç filme sararak saklayın bu şekilde dilimleyerek pişirebilirsiniz.
Ancak dondurma göründüğü kadar kolay değildir ve kurabiye yapmak tariflerin önerdiği kadar hızlı değildir. Bununla birlikte, pişirme işleminin toplu doğası nedeniyle kurabiyeler aldatıcı bir şekilde zaman alıcı olabilir. Kurabiye hamuru tepsilerde pişirildiği için, özellikle bir tarif bir düzineden fazla kurabiye verdiğinde ve tepsiniz bir seferde yalnızca belirli bir sayıyı sığdırabiliyorsa, çok fazla bekleme süresi vardır.
Yapabileceğiniz köşeleri kesmek için fazladan hamuru dondurma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak tüm adımlar hızlandırılamaz veya tüm hamurlar dondurulamaz. Çok erken şeker eklemek, kurabiyelerinizin görünümüne zarar verecek bir hatadır.
Kurabiye pişirmek bir sabır egzersizidir. Tatil çikolatalı kırışıklı kurabiyeler gibi birçok şenlikli kurabiye, pudra veya toz şekerin tozlanmasını gerektirir. Bu son, tatlı adım, çarpıcı bir görünüm ve daha lezzetli bir kaplama ile sonuçlanır, ancak bu, son dakikaya saklanması gereken bir adımdır.
Bir sonraki şekerli kurabiye grubunuz için, kurabiyeleriniz dondurucudan çıkana kadar şeker eklemeyi atlamak daha doğru olacaktır. Kurabiye hamurunu sade şekilde dolapta saklayabilir sonrasında pudra şekerine bulayarak fırında pişirebilirsiniz.
Şunlara da göz atın;