Tembleque
Yalnızken bile başlı başına bir lezzet ve sağlık deposu olan peynir her sofranın vazgeçilmezidir. Kahvaltıların ana besini iken hemen hemen her yemeğe, her mezeye büyük bir uyum gösterir ve daima başrol onundur. İşte size Elif Edes’ten pratik ve şık sunumlu tarifler.
Fransız mutfağının nefis lezzeti olan kruvasanı bu kez peynir ile lezzetlendirdik.
Gouda peyniri, kinoa, kiraz, kayısı ve semizotu ile hazırlanan bu salatayı, ananas kabında sunabilirsiniz.
Ufalanmış peynir ve domates ile hazırlanan dakos, Girit mutfağından sofralarınıza geliyor.
Fransız mutfağından dünyaya yayılan cervelle de canut, ana yemeklerin yanında sunulan bir mezedir.
Peynirin en lezzetli hali olan peynirli sufle tarifini mutlaka deneyin.
Şunlara da göz atın;