En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13902 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2275 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4921 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8550 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
Makarna Salatası
Pırasalı Ve Tavuk Etli Kiş
Anasayfa
Tarifler
Sıcak İçecek
Meksika Usulü Sıcak Çikolata
Meksika Usulü Sıcak Çikolata
01 Şubat 2023
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Şehrazat Tatlısı
Elmalı cevizli milföy
Trabzon çikolatası
Castagnole
Rus Çöreği
Air fryer'da pişi
Nar Kabuğu Çayının Faydaları Nelerdir?
Keten Tohumunun Bilmeniz Gereken 7 Yan Etkisi
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Listede Türkiye'den 6 Tatlı Var
Burdur Yöresel Yemekleri: Burdur Mutfağından 12 Nefis Tarif
Michelin Rehberi 2025 Seçkisi: Geri Sayım Başladı!
Labada Otu Nedir, Nasıl Kullanılır?
Meksika Usulü Sıcak Çikolata için
Malzemeler
2 su bardağı süt
100 g çikolata
2~3 yemek kaşığı kahve likörü
Süslemek için
Pişmaniye
Rulo gofret
Meksika Usulü Sıcak Çikolata
Nasıl Yapılır
Bir tavada sütü ısıtın ve içine çikolatayı koyun. Kahve likörünü ekleyin ve kaynamadan önce ateşten alın. Pişmaniye ve rulo gofret ile süsleyerek servis yapın.
Tarif Kategorileri
Çay Saati Tarifleri
Diğer Tarifler
Alkolsüz İçecekler
Çikolatalı Tatlı Tarifleri
İçecek Tarifleri
Sıcak İçecekler
Meksika Mutfağı & Meksika Yemekleri
Sıcak İçecek
Yorumlar
Benzer Tarifler
Sıcak Alkolsüz İçecekler
20 Dakika
Greyfurt Çayı
Sıcak Alkolsüz İçecekler
0 Dakika
Karışık Bitki Çayı
Sıcak Alkolsüz İçecekler
0 Dakika
Egzotik Çay
Sıcak Alkolsüz İçecekler
15 Dakika
Elma Çayı
Sıcak Alkolsüz İçecekler
0 Dakika
Ayvalı Adaçayı
Sıcak Alkolsüz İçecekler
0 Dakika
Kırmızı Meyveli Sıcak Çikolata
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.