Uluborlu Böreği
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Uluborlu Böreği Tarifi İçin

Malzemeler

Uluborlu Böreği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Eti soğanla birlikte robotta çekin ya da satırla kıyın. Tuz, karabiber ve çok az su ilave edip yoğurun.
  2. Yufkayı dörde kesin. Her bir üçgenin ortasına bir miktar et yerleştirip bohça şeklinde kapatın. Malzeme bitinceye kadar işleme devam edin. 
  3. Sacı ısıtın. Börekleri önlü arkalı pişirip tereyağı ile yağlayın. Kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Lezzetine doyamayacağınız çarşaf böreği tarifini de deneyin.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Akdeniz Mutfağı Yemekleri Börek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Arap Tava
Girit ezmesi
Mersin Usulü İçli Köfte
Ceviz Ezmesi
Yörük Kebabı
Şeyh Mualla