Ciğer Dürüm
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ciğer Dürüm Tarifi İçin

Malzemeler

Garnitür malzemesi:

Ciğer Dürüm

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ciğer ve kuyruk yağını çok küçük kuşbaşı şeklinde doğrayın. Bir parça ciğer, bir parça kuyruk yağı sıralamasıyla şişe geçirin. Şişleri mangal ateşi üzerinde çevirerek pişirin.
  2. Garnitür için domatesleri küp küp doğrayın. Soğanı piyazlık doğrayıp sumakla karıştırın. Maydanozu yaprak yaprak ayırın.
  3. Ciğerleri şişten çıkarıp lavaşların üzerine yerleştirin. Garnitür malzemesini ciğerlerin yanına yerleştirin.
  4. Ciğerlerin üzerine kırmızı tozbiber, nane, kimyon ve tuz serpip dürüm yapın.

Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Et Tarifleri Yöresel Tarifler Salata ve Meze Tarifleri Meze Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Akdeniz Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Arap Tava
Girit ezmesi
Mersin Usulü İçli Köfte
Ceviz Ezmesi
Yörük Kebabı
Şeyh Mualla