Kakaolu bisküvi için un, toz şeker, kakao, toz badem ve tereyağını büyük bir kasede parmak uçlarınızla karıştırın. Ufalanmış ekmek gibi olana kadar karıştırmaya devam edin. Hazırladığınız karışımı yağlı kağıt serili bir tepsiye yayıp buzdolabında 20 dakika bekletin. Çikolatalı krema için süt ve kremayı tencereye alıp kısık ateşte ısıtın. Yumurta sarıları ve şekeri başka bir cam kaseye alıp mikserin en hızlı ayarında 2-3 dakika çırpın. Isınmaya başlayan sütlü karışıma azar azar ekleyip hızlı hareketlerle tahta kaşıkla karıştırın. Isıyı çok az artırıp karışım koyulaşmaya ve tahta kaşığın üzerini kaplamaya başlayıncaya kadar pişirin. Bitter çikolatayı küçük parçalar şeklinde kırıp ocak üzerinden aldığınız kremaya ekleyip karıştırın. Çikolata tamamen eriyince hazırladığınız kremayı küçük cam kaselerin içine üstten bir parmak kalınlığında boşluk kalacak şekilde paylaştırın. Ilındıktan sonra buzdolabında soğutun. Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın. Kakaolu bisküvi harcını 8 dakika pişirin. Tepsiyi fırından alıp soğutun. Servis yapacağınız zaman bisküvi kıtırlarını ufalayıp cam kaselere paylaştırın. Üzerlerine kakao serpip servis yapın.