Soğanların kabuğunu soyup kıyın. Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı yakmayacak şekilde kavurun. Kavurma sırasında buke garniyi ekleyin (soğanlar piştikten sonra buke garniyi tavadan alın). Taze çekilmiş karabiber, sirke, tuz ve kremayı ekleyin. Tavayı ocaktan alıp karışımı ılındırın. Soğanın 2/3’ü ile yumurta, yumurta sarıları ve sütü ekleyip iyice karıştırın. Kişniş tohumlarını ekleyin. Karışımı blender’la ezerek pütürsüz hale getirin. İçleri yağlanmış puding kalıplarına karameli paylaştırın. Soğanlı harcı ekleyin. Puding kaplarını içinde su bulunan fırın tepsisinin içine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 45 dakika pişirin. Pudingleri servis tabaklarına ters çevirip alın. Yanlarına kavrulmuş soğan ekleyip servis yapın.