Pudingli Kadayıf Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pudingli Kadayıf Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Pudingli Kadayıf Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hafif ve lezzetli pudingli kadayıf tatlısı... 
  1. Ceviz içlerini ayrı bir tavada kavurun. Soğumaya bırakın. 
  2. Pudingi paket üzerindeki tarife göre pişirin. Ocaktan alın, arada bir kaşıkla karıştırarak ılınmaya bırakın. 
  3. Kadayıfların yarısını kare şeklindeki çukur bir kaba yayın. Üzerine pudingi döküp ince dilimlenmiş muzları yerleştirin. Kadayıfların kalanını da muzların üzerini tamamen kapatacak şekilde yayın. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.

    Nefis muhallebili kadayıf tatlısı tarifi için tıklayın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı